Εταιρεία

Η Librería Española ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ιδρύθηκε το 2007. Το Μάιο του 2007 ο τότε Πρέσβης της Ισπανίας Sr. D. Juam Ramón Martínez Salazar, εγκαινίασε με ιδιαίτερη χαρά το πρώτο Ισπανικό Βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα. Ένα πολιτιστικό γεγονός που έδωσε νέα ώθηση σε ό,τι αφορά την Ισπανική γλώσσα στην Ελλάδα. Και βέβαια μια ανεπανάληπτη βραδιά, με κόσμο γεμάτο ενθουσιασμό και με μουσική και χορό από την ομάδα Flamenco "La Soleá" του José Ignacio González.

 

Από τότε η Librería Española ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό στην εισαγωγή, διακίνηση και εμπορία των ισπανόφωνων βιβλίων, τόσο από εκδοτικούς οίκους της Ισπανίας, όπως και από τη Λατινική Αμερική. Σταδιακά εμπλουτίσαμε τη Librería Española ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ με όλο και περισσότερες κατηγορίες, έτσι ώστε η Librería να αποκτήσει τη δομή ενός βιβλιοπωλείου σε Ισπανόφωνη χώρα.

 

Παράλληλα Librería Española ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ δημιούργησε και το εκδοτικό τμήμα, Εκδόσεις Librería Española ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣμε εκδόσεις βιβλίων εκμάθησης ξένων γλωσσών, δίγλωσσων εκδόσεων, αλλά και μεταφράσεις Ισπανόφωνων συγγραφέων.

 

Τέλος διευρύνθηκε ο τομέας των ξένων γλωσσών με βιβλία και από άλλες γλώσσες, όπως Ιταλικά, Πορτογαλικά, Γαλλικά, Αγγλικά, Κινέζικα, Τούρκικα, Γερμανικά, Ρώσικα, Αραβικά, όχι βέβαια στο μέγεθος των ισπανόφωνων βιβλίων, μια και η ισπανική γλώσσα ήταν και παραμένει η μεγάλη αγάπη μας.

 

Παραμένουμε πάντοτε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πρόσθετη ενημέρωση ή πληροφορία.

 

Φιλικά

Librería Española ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ